Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η κούριερ των ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ), η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συγκεντρωτικά το κόστος αποστολής ανάλογα την περιοχή σας.

Ενιαίο κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα: 3€

Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 59€

*Το κόστος της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2€ .

Η επεξεργασία των παραγγελιών πραγματοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ έως τις 18:00.
Η επεξεργασία των παραγγελιών που υποβάλλονται Σ/Κ και αργίες πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Καταστήματα DI&DO shoesΔΩΡΕΑΝ1-2 εργάσιμες ημέρες
Αττική και αστικά κέντρα3€
(Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€)
1-2 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα3€
(Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€)
2-3 εργάσιμες ημέρες

* Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι πάνω από 3 εργάσιμες ημέρες.

* Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σας ενημερώνουμε.

* Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην courier, σας ενημερώνουμε γι’ αυτό με email, όπου αναφέρεται ο αριθμός αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας μέσα από το site των ΕΛΤΑ κούριερ (αφορά τις παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω του eshop).

* Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3215905 ή να στείλετε email στο: info@dido.gr

Πολιτική επιστροφών        

Για οποιαδήποτε αλλαγή το κόστος είναι 3,00€ (επιστροφή προϊόντος) + 3,00€ ( αποστολή νέου προϊόντος ) = 6,00€.

Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές.  

Στα Outlet προϊόντα γίνονται αλλαγές μόνο από την ίδια κατηγορία.

Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία ΕΛΤΑ κούριερ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής  βάσει των εγγράφων παραλαβής.  Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  η εταιρία DI&DO shoes διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθεν προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

*Όροι επιστροφής:
Οι παραπάνω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας, επιστροφές χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση),  θα πρέπει  είτε να κάνετε ξανά παραγγελία ηλεκτρονικά με τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραλάβετε και να γράψετε στο τέλος της παραγγελίας, στις παρατηρήσεις ότι αφορά σε αλλαγή, είτε να επικοινωνήσετε με το 210-3215905 ή στο info@dido.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση). Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Η ως άνω προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξατε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών.

*Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσω κατάθεσης από την ALPHA BANK. Στην περίπτωση που ο λογαριασμός που μας δίνετε είναι άλλης τραπέζης, θα επιβαρύνεστε τα έξοδα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Η χρέωση της επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει εσάς (3€) και η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων ( δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που τυχόν έχετε πληρώσει).

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

Το dido.gr ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλόλητας αυτών.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά το dido.gr ΔΕΝ παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

*Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που η αγορά των προϊόντων έχει πραγματοποιηθεί σε φυσικό κατάστημα DIDOshoes ή στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από τα φυσικά μας καταστήματα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3215905 ή στο info@dido.gr

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε: (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας, εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάσταση του με άλλο ή (γ) να υπαναχωρήσετε. Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210-3215905ή Email: info@dido.gr