Πληροφορίες Πληρωμών

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Πληρωμή με κάρτα
  Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 2. Εξόφληση στο κατάστημα
  Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μας, τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή τους.Σημείωση: Παρακαλούμε να προσέρχεσθε για την παραλαβή της παραγγελίας αφού λάβετε ενημερωτικό μήνυμα ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.
 3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ : ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ
  IBAN: GR6301401050105002002026550
   

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε ΜΗΝ προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση αν δεν προηγηθεί μήνυμα από την εταιρία μας. Πληρωμές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ από τράπεζα ALPHA. 

  Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, είναι απαραίτητο να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης εντός 48 ωρών στο e-mail info@dido.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3215905 για να ελέγξουμε την κατάθεσή σας.

 4. Αντικαταβολή ( πληρωμή μετρητοίς κατά την παραλαβή/παράδοση)
  Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας το ποσό της κατά την παράδοση από την εταιρία κούριερ που θα σας παραδώσει το δέμα κατά την παραλαβή του.
  Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.